Een nieuw onzinbericht over Peters zogenaamde zelfmoordpoging:

Pete Doherty heeft volgende de Telegraaf eerder dit jaar geprobeerd zelfmoord te plegen in de Franse hoofdstad Parijs. De Telegraaf heeft dat van de NME, die zeggen dat Peter dat zou hebben verteld aan de Britse versie van het modeblad Elle (volg je het nog?). De zanger zou zich in maart onder invloed van alcohol van een gebouw af hebben willen werpen.

,,Ik had een feestje in Parijs”, zou Doherty hebben verteld. ,,Het was schandalig, ik gedroeg me als een idioot. Ik weet niet eens meer precies wat er gebeurde, maar ik probeerde mezelf uiteindelijk van het dak van mijn hotel te gooien. Ik was er niet gelukkig mee dat ik dertig was geworden.”

,,Ik drink normaal niet zo veel, maar ik had nu een fles wodka achter de kiezen. Ik kreeg een taart en die heb ik in het gezicht geduwd van de man die hem zojuist voor me had gemaakt.”

Zelf denken we dat ie waarschijnlijk iets in de trant van “ik baalde er zo van dat ik mezelf wel van het dak kon gooien” zal hebben gezegd. Hebben we allemaal wel eens last van, toch?

Advertenties

Plaats een reactie

Nog geen reacties.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
  • Peters Road To Eindhoven

    We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
  • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
  • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!