Peter komt weer!

Eflyer Peter Doherty

De show is al enige tijd bevestigd, maar vanaf nu gaan we ook weer bloggen over de komst van Effenaar vriend Peter Doherty.

Het is alweer een dik jaar geleden dat Peter en consorten de Effenaar overnamen. Peter heeft er inmiddels een extra letter bij, een solo album uitgebracht, een aantal vrouwen versleten, met Libertines gespeeld en wat nog meer…

Nu komt hij 24 november, met band, zijn nieuwe werk live spelen. Natuurlijk zal Peter ook Libertines en Babyshambles materiaal spelen. We weten trouwens nog niet welke muzikanten Peter mee gaat nemen…en ja, de geruchten dat het The Libertines zouden zijn kunnen we op dit moment niet ontkennen…maar ook niet bevestigen…

De voorverkoop is inmiddels begonnen, weest er dus bij! Check hier voor meer info!

Advertenties

Plaats een reactie

Nog geen reacties.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
  • Peters Road To Eindhoven

    We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
  • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
  • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!