Speciale verrassing!

Deze (wat zijn het) 50 Babyshambles fans zijn echte lucky bastards! Ze worden zodadelijk alvast de zaal in gelaten voor een mini Babyshambles optreden! De Shambles gaan namelijk wat nieuwe nummers uitproberen op dit selecte gezelschap.

 p1000313-bastards.jpg

 We hadden je gewaarschuuwd! 

Als je dit leest en in de buurt bent: RENNEN!

Deze unieke kans mag je niet missen!!

Advertenties

4 reacties

 1. je wilt niet weten hoe vreselijk ik nu baal!
  Hadden ze dat niet ook in paradiso kunnen doen??? 😦

 2. Ik kan niet komen hoor, ik woon te ver weg en ik lig met hoofdpijn op bed. Want die dikke Pete Doherty sprong gister weer eens lekker op mijn hoofd.

 3. Nouja, das beter dan te ver weg wonen en de shambles überhaupt niet kunnen zien… (Heb ik nu medeleven genoeg gewekt voor een leuk videoverslag van het mini concert? :D)

 4. Heb net live-verslag gekregen van mn broer. Het schijnt dat ze de Stone Roses aan t spelen waren. Balen inderdaad dat ze dat gisteren niet deden…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
 • Peters Road To Eindhoven

  We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
 • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
 • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!