én?

Laat hier je recensies, links naar foto’s en You Tube-filmpjes achter, zodat je met alle andere 15.000!! bezoekers van dit blog kunt delen hoe je deze, naar onze smaak LEGENDARISCHE avond hebt beleefd.

p1000356-kl.jpg

Hier alvast wat foto’s van onze kant en we zullen morgen ons best doen om nog wat smeuïg materiaal te posten.

p1000343-kl.jpg

En let morgenvroeg op de voorpagina van het Eindhovens Dagblad!

p1000354-kl.jpg

Advertenties

78 reacties

 1. Ja legendarisch zal wel kloppen, maar blij ben ik niet echt (ondanks de jam sessie)

 2. Aanstellerige artistieke junkie. Nadat hij het publiek had uitgemaakt voor dutch cunts zonder respect ben ik, net als hem vertrokken.
  Dit terwijl ik zo van zijn platen en stem hou!

 3. Was het het wachten waard??? Morgen spelen ze in de AB in Brussel, maar heb echt geen zin om ontgoocheld te worden na zoveel hoop… Nog liever geen dan een slecht optreden.

 4. Energieloze show veel te kort slechts 44 minuten! Om 9u42 begonnen en om 10u22 liep meneer al beledigd van t podium. Arrogante kwast die fans in gezicht spuugt en mensen die gewoon hun werk doen (fotografen) onder gooit met bier inclusief dure spullen. En ze dan na 4 minuten laat wegsturen. . . Totaal geen respect voor anderen deze vent. Bah! En dat terwijl ie toch mooie nummers kan maken. Nee zeker niet de moeite waard geweest. . . Professioneel niet en muzikaal niet.

 5. Wat is dat nou weer? In Paradiso speelden ze 2 fantastische uren!

 6. Legendarisch, my ass. Van elke andere band was deze show ronduit ruk geweest, maar van Babyshambles wil je het met een beetje goede zin nog matig noemen. Desnietaltemin, conclusie: “Mwhhhhhh.”

 7. Maar wat gebeurde er eigelijk dat het niet leuk was?

 8. Slecht geluid, kort gespeeld, ongeinteresseerde band.

 9. Pete Doherty stuns Eindhoven: You Dutch cunts!

  Eindhoven. Just after 45 minutes playing Pete Doherty [Babyshambles] left the stage with the mysterious words ‘it seems that I can’t pleasing someone, you Dutch cunts’. Luckily he sang the brilliant song ‘What Katie did’ . So in the end it doesn’t matter what ‘Pete did’. Still he is one of the world’s most gifted musicians of our time.

 10. Man, man, Hollanders!!

  Babyshambles: muzikaal beter als ooit tevoren.
  Dan ineens intro van Albion, waarop Pete stopt met de song na de intro. Raar!!
  Verder blijft het optreden muzikaal beter als ooit tevoren. (What Katie Did)
  Maar blijkbaar kunnen Hollanders niet zwijgen tijdens rustige nummers (+ ook het incident van gisteren in de Paradiso, niet te onderschatten) met als gevolg dat Doherty het podium verlaat met de spreuk “Dutch Cunts” en “what’s the fuckin’ use?” Waarop Mick heel verbaasd reageert en verrast naar het publiek kijkt. Vervolgens duurt het ongelooflijk lang om Pete te overtuigen om terug op het podium te komen, voor alleen Fuck Forever (dat super was, maar geen sprong in het publiek zoals normaal) te spelen.
  Raar optreden, dubbel gevoel, fuckin’ dutch cunts!!

 11. Ja, dat heb ik van Tom Barman van dEUS ook wel eens gehoord… Rumoerige Nederlanders 🙂 Een publiek dat niet zwijgt is dan ook moordend voor een groep. Hopelijk zijn de Belgen morgen wat stiller en kan ie zich toch concentreren…

 12. Tsja, hoezeer ik er ook van baalde dat ze weggingen (tot het moment dat ze van het podium afstapten stond ik zeer te genieten), ik was blij dat er eindelijk eens iemand iets durfde te zeggen van dat gelul. Waar je ook komt in Nederland, overal lult men door artiesten heen die hun best staan te doen je een plezierige avond te bezorgen! Mijn zegen hadden ze dus. En ‘Fuck Forever’ is de enige song die ze daarna nog konden spelen. En dat deden ze fantastisch!

 13. Wat raar! Gelukkig was ik dan in Paradiso waar ze wél gewoon normaal hebben gespeeld en zelfs nummers die in eerste instantie niet op de setlist stonden.

 14. Hij vroeg om respect. Maar dat moet je wel verdienen. Dat lukt niet door 3 keer af te zeggen en uiteindelijk als een imbeciel te spelen. Wat een aanfluiting.

  Legendarisch? Ga toch weg. Het is een briljante songwriter, maar dit ‘optreden’ was niets meer dan een zielige oefensessie van een junk wiens stemmingen elk moment kunnen omslaan. Sneu voor de overige bandleden trouwens die wel wat willen neerzetten.

  Als hij wil dat we allemaal onze bek houden, dan zal hij eerst moeten leren spelen.

  Slechtste optreden dat ik ooit heb meegemaakt.

 15. Wat een slecht concert…. Was dit nou al die ‘fuzz’ waard?? Een over het paard getilde junk, die zich te goed voelt voor ons?? Godzijdank mocht ik gratis binnen, maar anders had ik me helemaal bekocht gevoeld….

  Laat ‘m lekker snel in de vergetelheid raken, dan zijn we af van dit soort misstoestanden in de muziek.

  En als je vindt dat het publiek te rumoerig is moet je jezelf eens afvragen waarom dat is……

 16. Ik vond het ook waardeloos.
  Heb er bijna geen goede woorden voor over.
  En dan niet vergeten het drinken dat ie over de fotografen heen gooit.. vanaf toen had ik zoiets van ” ehh…. waar is hij meebezig? ” en had ik er overigens een stuk minder zin in.

  In the end zijn ik en een vriendin daar bij de tourbus gaan staan en tot mijjn verbazing begon de drummer opeens te praten met ons. Ik weet niet of dat hij beschonken was of niet, maar hij was wel onzettend aardig! Een foto en een handtekening volgde en toch vond ik dus nog een pluspuntje.
  Ik ben denk ik niet van plan om nog vaker naar ze te gaan.. tenzij hij echt 3 jaar clean is, misschien ben ik er dan wel van overtuigd dat hij een goede show neer zou kunnen zetten.

 17. Vind iedereen het dan echt zoo cool om Pete dan maar af te branden? Het is wordt niet voor niks zo vaak ‘rammelrock’ genoemd! Die jamsessie was geweldig! Pete was heerlijk zichzelf! Ze klonken geweldig! Maar Pete had gelijk, Dutch cunts van een publiek! En in Petes plaats zou ik ook een hekel hebben aan fotograven, die kregen gewoon wat ze verdiende!!

  Ik had echt geen grijntje respect meer over voor Pete, na die 3 afzeggingen en zijn gedrag, maar nu is het weer volledig terug!

  Mijn held zal hij nooit worden, maar ik hou van hem met heel mijn hart en hij is de meest geniale rocker sinds tijden.. Als je dat niet kunt zien ben je echt een cunt.

 18. ik kan dit bijna niet geloven?! Het optreden in Paradiso vond ik echt briljant. Ze hebben lang gespeeld en nog goed ook. Dat er mensen zijn die het verpesten door op de gitarist te gaan spugen, dáár word ik nou moe van. Toch jammer voor de bezoekers van de Effenaar, want mijn liefde voor Pete en Babyshambles is alleen maar groter geworden.

 19. Pietje aan de drugs:
  Babyshambles @ Effenaar
  meer feauteau’s volgen vandaag 🙂

 20. Echt een waardeloos concert. Ik ben blij dat ik de jamsessie heb gezien, want die was perfect, precies zoals je de babyshambles wil horen. Geen idee wat pete doherty allemaal heeft uitgespookt tijdens het voorprogramma, maar volgens mij was hij weer in een totaal andere wereld. Echt heel jammer, want iedereen weet dat het geweldig had kunnen zijn.
  Misschien is het waar dat er teveel werd gepraat, maar dat is gewoon een wisselwerking tussen de band en het publiek. Te makkelijk om in de zaal te spugen en ons uit te maken voor dutch cunts. Niet zeiken, gewoon spelen!!

 21. Minke, die fotografen zijn popfotografen en werken voor muziektijdschriften en -websites. Waarom is het dan hun verdiende loon als hun spullen worden overgoten met bier? Leg me dat eens uit. Door die mensen krijgt hij de publiciteit die hij nodig heeft.

  Daarnaast kan iedereen vinden wat hij/zij wil van het niveau van spel, maar als je als een natte krant staat te spelen moet je niet zeiken als er een beetje gepraat wordt. Voor wat hoort wat.

  Ik volgde Pete & co al voordat het eerste album van The Libertines uberhaupt uit was en ik kan met recht zeggen dat ik altijd een trouwe fan ben geweest (koop alle albums, heb alle babyshamble-sessions, ga naar concerten wanneer ze komen), maar nu heeft hij al z’n credits verspeeld.

 22. Geweldig optreden. Hij heeft het publiek gegeven waarvoor ze kwamen. Hij heeft zijn reputatie waargemaakt, en iedereen heeft gekregen waarop ze hadden gehoopt.
  En nu kan iedereen weer lekker zeiken op hem. Precies waar iedereen voor kwam. Want al had hij wél goed gespeeld, en was er niks gebeurd. Iets om te zeiken hadden jullie toch wel gevonden.

  Maandag in Paradiso was muzikaal gezien heel sterk. Geen rare dingen gebeurd verder. Goeie recensies. Gister was het gewoon de “Pete” zoals men hem kent. En wat je had kunnen verwachten vantevoren. Ga dan gewoon niet…Ik heb me prima vermaakt. En zal de volgende keer net zo goed weer gaan!

 23. Als ik je dat moet uitleggen, kijk dan gerust even op http://www.thesun.co.uk ofzo, ik snap best dat je dan iets terug wil doen als je de kans krijgt.

  En ik bedoel die paar druppies! Die kerel waar bier overheen gegooid werd vroeg er zelf om, ik zag het allang aankomen. (Stond er recht voor.)

 24. @Minke: The Sun is een heel slecht voorbeeld, zoiets hebben wij hier in Nederland niet. De fotografen die daar stonden waren van dingen als 3VOOR12, Kink, etc. Deze mensen, inclusief ik komen voor de muziek, niet voor alles daaromheen.
  Bier over een camera van 2000 euro+ gooien vind ik erg zwak, ook al kun je de persoon niet uitstaan. Daar moet je bovenstaan als Pete Doherty zijnde. Dat doet ie dus niet, en dat is jammer.

 25. Ga jij maar eens in zijn schoenen staan, al is het maar voor 1 dag. Ik denk dat jij dat al niet kan handelen.

 26. Maar ja, ik was ook vroeger altijd degene die werd aangekeken als ik iets terug deed bij de mensen die mij dag in, dag uit pesten.

  Zeker als ik dan net degene had die eigenlijk ‘nooit’ wat deed.

 27. Paradiso was legendarisch!!!!!!!!! Beste dat ik ooit gezien heb!

 28. Erg gaaf concert….
  Camera’s die nat kunnen worden moeten ze maar afdekken, dat weet je bij concerten.

  Coole muziek, lekker gedanst/gefeest
  Top Sfeer, leuk publiek, makkelijk contact leuk kletsen veel lachen (behalve jij: met je zwart wit gesptreepte trui bij de bar…. niet meer zo duwen he…)

  Mensen: het wat top…… Volgende keer zeker weer erbij….
  Pete forever

 29. Minke je lult uit je nek. Ten eerste waren het niet een paar druppels -dat zijn fotografen wel gewend hoor- maar 2 complete blikken die werden leeg gegoten. Ik stond naast die fotograaf. Stond gewoon foto’s te maken net als ik. Mag je mij precies vertellen wat ie deed dan dat pete dat recht gaf?! Pete was gewoon respectloos en jij vindt t blijkbaar allemaal prachtig. Als ie bovenop fotografen had staan schijten had jij vast hard gejuicht. Doe normaal zeg dat aso gedrag een beetje goed praten omdat ie meneer doherty is. Benieuwd of je het ook allemaal had gevonden als ie jou bijvoorbeeld in je gezicht had gespuugd. Mmm bij nader inzien denk ik dat je er van had genoten om door het slijm van de grote pete te worden aangeraakt !

 30. Haha, geweldige verwoording meneer Dm3.

  Het heeft niks met Pete te maken overigens, ik snap gewoon dat als je achtervolgd word door paparazzi je elke fotograaf wel kunt wurgen. Kijk en dat heeftie dan niet gedaan, iedereen leeft nog!

 31. Die camera’s zijn meestal wel verzekerd dat is het punt niet. De mijne heeft het overleeft, foto’s staan hier:
  http://www.flickr.com/photos/erikluytenphotography/

 32. Nou, Pete heeft er in het verleden anders een aardig handje van gehad om juist foto’s en filmpjes van zichzelf (en Kate o.a.) te verkopen aan diezelfde roddelpers om zijn drughabit te bekostigen. Dus zo ontzettend heilig is hij niet.

  En wat hierboven ook al gezegd werd: die mensen die daar staan zijn mensen van 3voor12 enzo, niet The Sun.

 33. “Babyshambles, cause we’re shambles baby”

  Ik word vreselijk moedeloos van de reacties die ik hier lees. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat sommige van jullie duidelijk alleen maar kwamen om het ex-vriendje van Kate Moss te zien. Na de vele afzeggingen en twee jaar wachten ben ik vereerd dat hij 2 dagen achter elkaar in Nederland heeft gespeeld. Maandag in Paradiso was muzikaal gezien een zeer strakke set waarbij de kracht voornamelijk zat in de nrs van Down in Albion, een fantastische plaat waarop de ware krachten en charmes van Pete terug te vinden zijn. De innerlijke strijd met drugs, liefde, hoop, verdried alles komt erin terug. Het optreden van gister in Effenaar was, ondanks de blikkerige sfeerlose fabriekshal, op zijn eigen manier legendarisch. Pete was high, drunk en verbeten door internal struggles. Maar toch niet ongelukkig omdat er altijd nog muziek is waarin hij zijn emoties kan verwoorden. Een ieder die gister de jamsessie heeft gezien kan dit alleen beamen.

  Ik begrijp de organisatie van Effenaar persoonlijk niet helemaal. Waarom zou je nadat de babyshambles zijn geweest een vreselijk slechte band op laten treden? Om te laten zien wat het verschil is tussen vreselijk en geweldig? Had die jongens hun geld gegeven en een kleine memo: geniet van babyshambles en laat je inspireren, gooi die 13 in een dozijn cd weg en begin opnieuw. Ik zou me heel goed kunnen voorstellen dat pete een paar shotjes extra heeft genomen om zich van die bagger muziek te kunnen afzonderen. Daarnaast ben ik blij dat Pete de Nederlanders eens op de feiten drukt. In de hele wereld staat het Nederlandse publiek bekent om hun “gebabbel” tijdens gigs. STOP TALKING START LISTENING terecht dat hij dan stopt.

  Ik heb genoten, and if people tell me i am wrong.. FUCK ‘EM (ja het verwende nederlandse publiek kreeg zelfs I Get Along te horen).

 34. Legendarisch? Laat me aub niet lachen!

  De Jam sessie was heerlijk, eerlijk toegegeven. Toen zag Pete eruit alsof ie er ook echt plezier in had. Maar Joost mag weten wat er tijdens ’t voorprogramma backstage is gebeurt. Ik persoonlijk gok op een of andere spuit in de arm van onze grote vriend. Want wat er vervolgens op ’t podium verscheen was gewoon ronduit schandalig!

  Valse tonen, ongeinteresseerde houding en hoogst waarschijnlijk de meest belabberde uitvoering van ‘Side Of The Road’ allertijden (ik kan me moeilijk anders voorstellen). Drie maanden leefde ik uit naar deze show en vervolgens wordt ik zo in zeik gezet door een -helaas muzikaal geniale- drugs mongool, die er na MAXIMAAL 45 minuten zuivere speeltijd weer uitnaait. Het heeft waarschijnlijk aan de rest van de bandleden gelegen anders hadden we ‘Fuck Forever’ ook op onze buik kunnen schrijven.

  Incidentje in Paradiso? Ik heb het niet gelezen, maar daar moet je, je als professionele artiest overheen zetten en de volgende show weer 100% gaan. Camera mensen? Lijkt me niet meer dan logisch dat die er staan nietwaar? En precies zoals Erik hierboven al vermeld; dit zijn geen roddel paparazi hier in Nederland. Nee, dat zijn fotografen die echt voor de muziek komen (3VOOR12, LiveXS, KiNK). Ronduit belachelijk dat die zo worden behandeled.

  En dit allemaal nog afgezien van het feit dat meneer 3(!) keer eerder NIET is komen opdagen. Laat ik daar maar niet over beginnen.

  Mijn zul je in ieder geval nooit meer naar een show van deze knakker gaan, laat staan een plaat kopen. Spijtig maar waar, want deze man heeft een prachtige stem en maakt heerlijke muziek.

  Het meest legendarische aan deze avond is nog dat groepje van 50 in en in trieste knakkers die zelfs na zo’n wanvertoning aan de hekken van de Effenaar gaan staan in de hoop een handje te schudden, poster te krijgen of weet ik veel wat. Beloon dit schandalige gedraag maar ja, dan denk meneer de volgende keer dat ie nog meer kan maken.

  Effenaar maakt excuses na Audiobully’s avond? Kom maar weer op dan..

  Legendarisch KUT!

 35. Wat een gelul van iedereen!

  Sinds tijden weer eens een briljant rock ‘n’ roll optreden waarbij iedereens verwachtingen uitkomen. Als je tenminste eerst nadenkt. Natuurlijk is eerder het optreden in Paradiso een uitzondering dan dat in de Effenaar. Persoonlijk hoop ik dat hij niet eens meer komt in de AB te brussel vanavond, dan sluit hij zijn europese tour pas echt goed af.

 36. Rob, ben het volledig met je eens.

  De mensen die positief zijn over dit concert zijn of jonge grietjes die niets gewend zijn, of mensen die denken dat Pete’s houding rock’n’roll is, dat dat er bij hoort. Kijk, even is zo’n imago leuk, maar dat houdt toch echt een keer op.

 37. Echt een middenweg is er blijkbaar niet bij de Babyshambles?

  Paradiso maandag was erg goed. Nuchtere Pete, strakke sets, vól gaan, en de beste nummers van Shotters Nation en DIA. Samen een goedgevulde 1.5 uur die na een knallend Fuck Forever en een surfende Pete tot stilstand kwamen.

  Het akkefietje waarover wordt gesproken mag mi. geen naam hebben. Vanaf het balkon links kwam er blijkbaar nogal wat bier naar beneden op Mick, die not amused was. Voor de toegift liep hij al naar boven te turen, maar voor het laatse nummer kwamen zaklamp en roadie er aan te pas om Mick zijn ergernis weg te schijnen. De zaal kon dit intermezzo niet echt waarderen en de middelvingers gingen en-masse omhoog… Pete had daar ook geen zin in en maande Mick toch vooral de afsluiter in te zetten. na Fuck Forever verdween de band snel, met een boze Whitnall naar boven turend. Jammer voor de zaal, weinig professioneel van de gitarist, nat was hij volgens mij niet. Klachten over rumour komen mij niet bekend voor. Heb het erger meegemaakt in de Paradiso. Al met al een goed optreden!, een beetje plichtsgetrouw en vrij gedisciplineerd.

  In de effenaar ging het blijkbaar helemaal de andere kant op. Misschien dat the side of the road toch nog aanlokkelijk blijkt voor mannen.

 38. dont believe the hype. ik ben blij dat ik er niet bij was, wat een overschatte kutband.
  maargoed hij heeft zich iig aan zn rock&roll imago gehouden door lekker de fotografen te dollen en te doen waar die zin in heeft. chapeau chapeau pete!!

 39. Pff wat een onzin. Je weet toch waar je voor komt als je een kaartje voor Babyshambles koopt? Moet je nu niet gaan piepen als ze een korte set speelt en hij zich als een sul gedraagt. Ik heb persoonlijk genote van de weinige nummers die ze speelden. Voor mij was het al geslaagd bij de ska versie van I Get Along. Geniaal hoe ze dat speelden. Het optreden an sich was inderdaad niet fantastisch, maar, nogmaals, als je een kaartje voor Babyshambles koopt verwacht je dat. Ik heb zeker weten waar voor mijn geld gekregen. Ook mooi dat ik na het optreden nog met de drummer en gitarist heb gepraat, voor de drummer is een zeer relaxte en aardige gast. Hij wist zelf ook niet waarom Peter nu ineens het podium afliep, maar mensen hier in Nederland moeten gewoon eens leren hun kop te houden tijdens een optreden óf mee te zingen, maar niet er doorheen te gaan staan lullen. Mensen die teleurgesteld zijn moeten zichzelf of hun buren aankijken maar niet de band.

 40. Rob je slaat de plank volledig mis! Ik vind het uiterst naïef dat je met zo’n instelling naar Pete gaat. Als je nota bene weet dat hij vanwege zijn drugsproblemen 3x niet is gekomen dan kan je toch niet ‘your average rock’ concertje verwachten. Dat gezeik ook over die fotograaf, iedereen zag het aankomen, pete doet een blikje open begint te lachen loopt langzaam naar de fotograaf en giet het blikje over hem leeg. Als de fotograaf slim was zou hij A. of thuis zijn gebleven B. zijn mond open hebben gedaan om het bier te drinken. C. of hebben geanticipeerd. Voor de mensen die de DVD van de gig in Manchester hebben kijk maar eens naar de backstage footage, daarin is ook te zien dat pete zijn blikje bier over de cameraman gooit (dit is meer regel dan uitzondering). Het hoort gewoon allemaal bij pete, als je daar niet tegen kan dan moet je gewoon lekker niet gaan. Ik denk ook dat als t voorprogramma er niet was geweest dat we dan een babyshambles set gezien hadden van +2 uur met alle klassiekers. Als effenaar iets meer tijd had gestoken in common sense ipv uitwijden over het eten van Pete dan was de avond wellicht nog specialer geworden. Enfin ik hoop dat deze thrill seekers de volgende keer gewoon lekker thuis blijven en t cdjte opzetten zodat ze er ongestoord doorheen kunnen lullen.

 41. http://angelique-80.livejournal.com/56566.html

 42. Geniaal, bewonderingwekkend, strak, hedendaags, vernieuwend, muzikaal, charmant, uitbundig, spectaculair, LEGENDARISCH…. woorden die allemaal niet van toepassing zijn op het optreden van gisteravond. Enkele fatsoenlijke uitvoeringen en een behoorlijke dosis spanning: niet meer. Alle muzikanten in de zaal hadden plaatsvervangende schaamte! Een figuur is het wel, maar die kan je ook in het park vinden en dan ben je voor 2 kwartjes klaar.

 43. Heiko… ik sluit me van harte aan bij jouw woorden. Alleen… strak? Dat hoeft niet per se voor mij 😉 De Babyshambles mogen best rammelen hoor, maar niet op deze manier! Muzikaal hebben ze weinig tot niets laten zien gisteren.

 44. Voor wat het was, was het voor babyshambles muzikaal gezien echt heel strak en goed en meer dan ik verwacht had, shit man ze speelde zelfs i get along in ska versie. Maar voor wat pete was…ik ben teleurgesteld, ik zag hem altijd als iemand die schijt aan alles had behalve zijn muziek, vrienden en publiek. Maar hij had duidelijk schijt aan het publiek, express onzinnig nepduits uit kramen en dan lachen naar z’n bandleden terwijl hij aanhoort hoe die domme nederlands juigen omdat ze hem anders toch al niet verstaan. En dan ook nog eens ons zoveel tijd ontnemen…wij zijn rude?! hij komt 3 keer niet opdagen verdomme! Afkappen omdat het publiek praat..niet professioneel maar duidelijk emotioneel..ik neem maar gewoon aan dat hij in een kutbui was. Dat bier/redbull over die fotografen trouwens..dat was zeker wel perongeluk, hij was zo zat als een aap, en hij durfde die gast waar hij echt op mikte gewoon niet aan te kijken! hij mikte op die emo-gast waar hij van tevoren op spuugde, en terecht..die kerel verneukte het voor iedereen door pete uit te schelden en bitch te noemen. Grappig genoeg was tijdens het voorprogramma al verwijderd door de security omdat hij ruzie had met een andere jongen. Al met al, muzikaal gezien zkr wel goed maar kort. En wat pete betreft..ik hou het er maar op dat hij een slechte bui had en niet gewend was aan het NL publiek. in engeland verafgoden ze hem…en dat terwijl een engelse gast mij vertelde dat hij pete wel eens in slaap heeft zien vallen tijdens een optreden in the rythm factory!

 45. Geloof me dat bier en drank op die fotografen was helemaal express. Hij heeft het bij 4 verschillende gedaan, en helemaal gemikt. Ik heb het voor mn ogen zien gebeuren. En het is typisch voor hem. De fotografen werden niet gelijk al eerder weggestuurd. Alleen voor hun eigen veiligheid.
  Hij begon er ook pas mee nadat die jongen al was verwijderd dusja daar was het zeker niet op gericht.

 46. *niet voor niets

 47. ik vond het mooi. ’t was kort. maar mooi. en idd, als je een kaartje voor babyshambles koopt, moet je niet iets geweldigs verwachten, maar pete die zo stoned is als een aap. maargoed, hij had wel wat respectvoller mogen doen tegen het publiek en die fotograaf. ik ben de volgende keer denk ik wel weer aanwezig.

 48. Die jongen die weg werd gestuurd was een Joran van der Sloot look a like en daarnaast ook nog Duits, Ik zal mn opmerking over “it never changes fucking nazi’s” (ik quote The Big Lewboski) achterwege laten, of toch niet?

 49. Liever Duits dan een respectloze verlopen junk als Pete.

 50. Het publiek heeft gewoonweg de hele avond verpest.
  Er waren helaas teveel mensen die er niet thuis hoorden.

 51. Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar Mik had in Paradiso ‘ruzie’ met 2 jongens die bier over hem heen hadden gegoten. Misschien waren ze daarom pissig en de hele zooi. Niet dat ik het goed praat ofzo, maar in Paradiso hebben ze én lang én goed gespeelt.
  Reageren over iemand die het had over Adam (drummer) Volgens mij is hij gewoon hardstikke aardig, ook als hij niet onder invloed is 😛 toen ik& een vriendin van me hem spraken leek hij hardstikke nuchter&hardstikke aardig
  Bij Paradiso was pete trouwens héél geduldig met wat mensen uit het publiek, ook wat figuren die het nogal verpesten door ‘LALALALALALALA’ zo ongeveer door een liedje heen te bleren, dus ik snap niet helemaal waarom die hier zo deed.

 52. Ben ik dan de enige die het wel goed, strak (naar Babyshambles begrippen dan) en legendarisch vond? Nja ik zal hier nu wel uitgemaakt worden voor een bandwagonfan of een Pete Doherty fanaat maar ik vond het geweldig. En hij had nog gelijk ook, dat Nederlandse publiek moet gewoon eens leren om z’n bek te houden, te luisteren en te genieten van de muziek.

 53. Ook ik heb me echt super vermaakt, het is en blijft Pete. Natuurlijk vond ik het wel jammer dat het zo kort was, tevens vond ik die actie met het bier en de fotografen echt niet kunnen maar toch heb ik er geen spijt van.

 54. Anyone manage to catch some video footage of Pete reading from the book that was thrown on stage?

 55. Wasn’t that in Paradiso. I’m still wondering which book it was.

 56. I have it on photo of Pete reading the book, ill post it here tomorrow

 57. Babyshambles in de AB waren fenomenaal! Pete was duidelijk onder de indruk van de zaal, hij was nog nooit in een zaal geweest waar het zo lekker rook! Of misschien was het zijn schoon shirt. Lol! Hij had er duidelijk zin in en maakte grapjes. We are Babyshambles and you are Belgium!
  Muziek was van de eerste seconde glashelder en strak, ik had een sceptische vriend meegesleurd maar die iwist niet wat ie zag en hoorde!. Ze hebbben me echt weggeblazen.

  Ook het publiek was super! Na een pauze wel even paniek… Maar dan kwam ie met een oldschool camera het publiek filmen! Zalig moment, de zaal ging uit de bol!! Er is ne fan het podium opgeklommen en Pete heeft em effe vastgepakt. Iemand had ook ’n gigantisch kartonnen bord met: ‘PETE GIVE ME YOUR HAT PLEASE’, hij zette het tegen het drumstel en doneerde met een theatrale zwaai zijn hoed!!!! Jaloers!

  Sfeer was niet meer te stoppen en Fuck Forever was de climax. Ik ben echt supertevreden!!! Ik ben er nog niet goe van!!

 58. http://www.flickr.com/photos/elkex/tags/babyshambleseindhoven/

 59. http://www.last.fm/event/388605/reviews

 60. vette fotos: http://flickr.com/photos/erikluytenphotography/sets/72157603945930642/

 61. @ Stina: Klinkt als een geweldig concert! Heb je nog iets meegekregen van de akoutstische set die pete bij de tourbus speelde?

 62. http://babyshambles1.hyves.nl/

 63. What Katie Did in de Effenaar:

  http://nl.youtube.com/watch?v=yqNC30Lnkfw

 64. en Delivery:

  http://nl.youtube.com/watch?v=FXARpuo1_OI

 65. check http://gp79.hyves.nl voor Babyshambles Effenaar pics

 66. @ Pete: nee: FUCK FUCK FUCK, dat heb ik gemist! Heb nog even gewacht, maar mijn chauffeur wou vertrekken… Ik had nooit verwacht dat ie na zo’n energiek optreden nog even een privésessie zou spelen… DAMN! Nu ja, de avond kon voor mij toch niet meer stuk! Ik voel nog steeds elke adrenalinestoot van gisteren nadenderen!!! 🙂 Het was idd één geweldig concert!

 67. babyshambles

 68. Ben blij om te horen dat er ook nog believers zijn 🙂 Jammer dat je t hebt moeten missen, hopelijk komt hij nog een keer solo spelen in amsterdam.

 69. ja dus eigenlijk als ik het goed begrijp: België 1 – Holland 0
  zal wel aan onze cosy belgian vibes hebben gelegen zeker?
  want wij hebben een vrij fenomenaal optreden gekend folks

  so long goodbye

  (@roadtoeindhoven: thx 4 publicity!)

 70. @ Toon: Ehmmmm nee niet echt, eerder België 1- Holland 2, in de Effenaar was het legendarisch terwijl ze in Amsterdam gewoon een goed concert gaven.

 71. Ja wie wil er nou eigenlijk een goed Babyshambles concert zien? Je koopt toch eigenlijk gewoon een kaartje voor de poppenkast? Het Effenaar publiek heeft duidelijk gewonnen. Het gaat bij Piet allang niet meer om de muziek, als hij die belangrijk vond was hij allang gestopt met optreden.

 72. @ zxzw: Any luck finding that photo of Pete with book? Thanks in advance!

 73. En nu is deze site ook officieel dood 😛 Nja het was gezellig, tot volgend jaar allemaal! 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
 • Peters Road To Eindhoven

  We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
 • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
 • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!