19:45… Maar dan …. TOCH!

p1000324-kl.jpg

p1000322-kl.jpg

Verschijnt Pete (samen met een bandmaat) plotseling op het podium om wat te jammen. “It took us two years to come here”. Pete is duidelijk in zijn …eh … nopjes en daagt het publiek uit. Hij nodigt mensen uit om spullen naar hem te gooien en spuugt een bezoeker als dank daarvoor vol in het gezicht.

p1000331-kl.jpg

p1000332-kl.jpg

p1000333-kl.jpg

Het jammen is wat ongestructureerd, wat natuurlijk bij jammen hoort maar een paar jams (nieuwe nummers?) later staat opeens de volledige band op het podium.

 p1000337-kl.jpg

p1000338-kl.jpg

French Dog Blues wordt gespeeld (over de spullen van de supportband 925’s!) en een paar rommelige nummers later laat de band het publeik vertwijfelsd achter met de woorden:  “sorry we couldn’t play a longer set … see you next year”.

Hopelijk staan ze over een uur weer op het podium voor de échte set :-/

Advertenties

13 reacties

 1. Ik vind deze live update wel echt leuk hoor! Alleen baal ik er hierdoor wel meer van dat ik niet ook voor vanavond kaarten heb..

 2. Zijn ze toch gekomen voor de fans. Toch leuk van de Shambles en Effenaar!

 3. Nou mensen van de Effenaar, nou ben ik toch benieuwd of ze nog gaan spelen zo of niet.

 4. Tuurlijk. Ophef om niks weer.

 5. Weet je dat zeker of denk je dat maar?

 6. Zeker weten kan niemand, zelfs de tourmanager niet. Maar je mag wel aannemen dat ze echt wel gaan spelen zometeen. 🙂

 7. de bandmaat heet trouwens Mik…

 8. …boeiend. Voor 99% draait die hele band om Pete en alleen rozekijkers ontkennen dat.

 9. Heb de laatste tijd enorm meegeleefd met m’n vriendje, die na twee gecancelde concerten (Pukkelpop en Effenaar vorig jaar januari) bijna niet meer wilde geloven dat het concert van afgelopen januari nog echt wel door zou gaan. Maar hij staat nu in de zaal, en als Pete niet snel his skinny ass op dat podium laat zien, dan reis ik af naar Eindhoven om hem het podium op te sleuren.

  Optreden Pete!

  PS: de updates van de laatste dag zijn geweldig: drama, spanning, net een soap, maar hopelijk met een happy end.

 10. het is weer voorbij! erg rommelig, pete had er geen zin in en was helemaal van de wereld. De 1e set was leuk though!

 11. Pete spuugde die vent trouwens niet vol in het gezicht omdat hij iets gooide, maar omdat hij fucking irritant was. Hij zat met iedereen ruzie te maken en is later ook door de beveiliging weggehaald.

 12. Hij spuugde die vent niet in zijn gezicht omdat hij iets naar Pete gooide. Maar omdat hij f*cking irritant was. Dat vond iedereen, en hij is later ook weggehaald door security…

 13. ja precies, echt een asshole die gast.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
 • Peters Road To Eindhoven

  We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
 • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
 • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!