09:00 uur en nog geen teken van The Babyshambles

09:00 uur en het Effenaar parkeer terrein is nog angstvallig leeg. Niet zo gek natuurlijk, want Pete en zijn maten slapen vannacht in Amsterdam en zullen dus wat later in de ochtend in Eindhoven arriveren.

00 uur en het Effenaar parkeer terrein is nog angstvallig leeg 

We houden jullie gedurende de dag op de hoogte van de ontwikkelingen en proberen er wat stiekume backstage snapshots en soundcheck snippets tussendoor te gooien, dus houdt deze blog vandaag in de gaten!

Advertenties

4 reacties

 1. kunnen jullie hem niet zo ver krijgen om een stukje achter te laten op dit blog (complimenten trouwens voor deze te gekke site :-))?? Er staat toch een computer daar backstage in ’t ‘café’??
  (en damn…wat heb ik zin in vanavond! Gisteren in Paradiso moet het te gek zijn geweest volgens mensen die er bij waren!!)

 2. WE WANT PETE! WE WANT PETE!

  goed bezig inderdaad met deze website.. !!!

 3. Gister was idd te gek 😀 Hij was goed in vorm! Veel plezier vanavond!

 4. gasten, heb er zo ongelofelijk veel zin in vanavond. ik zal deze site gedurende de dag in de gaten houden.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
 • Peters Road To Eindhoven

  We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
 • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
 • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!