Babyshambles niet op Pinkpop?!

Gisteren presenteerde Pinkpop een erg mooie lijst met namen, waaronder Kaiser Chiefs, Editors en The Verve.

Maar waar is ons aller Babyshambles vragen wij ons af! Ok, er schijnen nog enkele namen aan de bill toegevoegd te worden, dus laten we maar hopen dat ze daar nog tussen zitten dan…

 Wat denken jullie, Babyshambles op Pinkpop 2008, of niet?


“Ya ain’t gonna book me or what…!?”
Advertenties

6 reacties

 1. Neh Babyshambles is toch meer iets voor Lowlands denk ik

 2. ja dat ten eerste, maar volgens mij hebben veel progameurs geen zin om met hem in zee te gaan, want hij zal toch wel weer niet komen denken ze, maar dindsdag zal hij het tegendeel bewijzen! (hoop ik :P)

 3. anders wij wel!

 4. Wie weet is Jan Smeets er deze avond om de laatste hand aan het contract te leggen.. ik zou het wel leuk vinden! Maar, inderdaad… eerst morgenavond nog…

 5. Na de blunder die Amy Winehouse heette van 2007 zal Jan Doherty niet aandurven voor 2008.. Misschien Lola, inderdaad..

 6. Dat zal Jan denk ik een spreekwoordelijke chorizo wezen…

  Als er iemand niet op komt dagen is het alleen maar goed voor Pinkpop. Krijgt ie extra pr omdat alle pers daar opduikt en iedereen erover praat….

  En ach, de kaarten zijn dan toch al verkocht, hij krijgt z’n geld terug en hij zet er een relatief goedkoop vervangend bandje als krezip voor in de plaats…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
 • Peters Road To Eindhoven

  We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
 • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
 • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!