Pete beschuldigd van vaderschap

Jemig de pemig. Bij gebrek aan serieus nieuws (dat Pete een solo plaat gaat uitbrengen melden we al eerder) nog maar eens een roddelbericht.

Pete Doherty zou weer vader worden. Tenminste dat beweert de 20-jarige Laura McLaughin tegen de Britse roddelpers. Volgens haar heeft Pete zijn tampeloeres (prte: hé kom op, zo’n woord zouden we zelf nooit verzonnen hebben!) gebruikt om haar te plezieren. Waarschijnlijk zonder rubbertje, want ze verwacht een kleine.

Laura, die de peetdochter is van Manchester United-manager Alex Ferguson, zou ook ontmaagd zijn door de Babyshambles-zanger. Ze zou een heftige ontmoeting hebben gehad in het Berkely Hotel in Londen. “Het was niet alleen maar seks, er was echt iets gaande tussen ons. We hadden diepe gesprekken en het voelde net alsof het mijn vriendje was. Na de bijzondere nacht heeft hij niets meer van zich laten horen”, aldus Laura.

Volgens een woordvoerder heeft Pete geen idee wie het meisje is.

Laura´s ouders zullen zich ongetwijfeld een rolberoerte schrikken als ze dit lezen, want díe heeft ze vreemd genoeg nog niet ingelicht over hun toekomstige grootouderschap..

Geloof jij dit? Als wij de foto hieronder eens goed belijken kunnen we ons niet aan de indruk onttrekken dat Pete gewoonlijk een betere smaak voor vrouwen heeft…

laura-pete-jpg.jpg

Advertenties

1 reactie

  1. wat een freakwijf, maar als het waar is dan wens ik het kind hele veel sterkte
    zal niet een al te beste papa zijn, is hij van zijn eerste kind ook nie


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
  • Peters Road To Eindhoven

    We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
  • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
  • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!