dus… wat zullen we eens doen op 17 januari?

Hoe luidt de zin ook alweer? Een show is pas een show als de artiest op het podium staat? Zoiets ja.

Hoe dan ook, je zult een maandje langer moeten wachten tot Pete Doherty en consorten een bezoek gaan brengen aan Eindhoven, want we hebben zojuist te horen gekregen dat het concert verplaatst gaat worden naar 19 februari 2008.

Ofwel, pak je agenda, zet een dikke streep door 17 januari en noteer 19 februari! Kaarten blijven uiteraard geldig, maar mocht je onverhoopt niet kunnen op 19 februari dan kun je je kaartje uiteraard terugbrengen.

Misschien kunnen we met z’n allen iets anders leuks gaan doen op 17 januari, wie heeft er trek in een avondje Babyshambles dvd’s kijken en biertjes drinken?

pete-op-de-grond.jpg

Advertenties

Plaats een reactie

Nog geen reacties.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
  • Peters Road To Eindhoven

    We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
  • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
  • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!