Pete Doherty verkoopt verhaal over relatie Kate Moss aan tv-zender

Pete Doherty is in onderhandeling met een televisiezender om een eenmalige uitzending te maken over zijn relatie met Kate Moss.

“Pete wil over zijn leven met Kate praten, en hij heeft beloofd dat het een onthullend gesprek wordt”, meldt een bron. Doherty zou voor het programma een bedrag vangen van 50.000 pond. Producers hopen dat Pete veel materiaal vrijgeeft waarin ze samen te zien zijn.

suggestief plaatje van naakte Kate

“Er zitten filmpjes bij die vrij heftig zijn en waarvan Kate niet kon vermoeden dat ze door iemand anders gezien zouden worden. Ze zal razend zijn als die beelden uitgezonden worden.”

Wat vind jij hier nou van?

 p.s. is dit dé bewuste tape?

Advertenties

Plaats een reactie

Nog geen reacties.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
  • Peters Road To Eindhoven

    We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
  • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
  • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!