Fan vervangt geschrokken Pete Doherty

Een fan van de Babyshambles heeft tijdens een feestje rond de NME Awards in Londen de microfoon en gitaar overgenomen van Pete Doherty. De zanger was niet komen opdagen. Hij liet het op het laatste moment laten afweten.

Fan vervangt zieke Pete Doherty

Bassist Drew McConnell vroeg de 18-jarige Jamie Dell, die vooraan stond, of hij gitaar kon spelen. Vervolgens mocht hij het podium beklimmen om het nummer ‘Carry on up the morning’ te spelen. “Iedereen juichte en zong mee”, vertelt Dell aan de BBC. “Toen ik ’s ochtends wakker werd, dacht ik dat ik alles had gedroomd.”

McConnell liet weten dat Doherty om een geldige reden verstek had laten gaan. “Het had niets te maken met drugs. Hij is onze beste vriend. Hij probeert van een verslaving af te komen. Het was niet goed geweest als hij wel was gekomen.”

Het verhaal gaat dat  Pete Doherty de dag ervoor in zijn stamkroeg is aangevallen door een drugsdealer. De man sloeg Doherty tegen de vlakte en zei toen: “Je moet je spul bij mij kopen en niet bij iemand anders.” The Babyshambles zanger zat met zijn mobieltje te bellen toen ie werd aangevallen. 

De aanvaller is een lokaal bekende gestoorde gek. De getuige vertelt dat hij niet dacht dat Pete de aanvaller eerder had ontmoet. De kroegbaars zei dat Pete (die zijn kat had meegenomen naar de kroeg) zonder reden was aangevallen.

“Het was verschrikkelijk, Pete was erg van slag”, vertelt een ooggetuige. Een woordvoerder heeft bevestigd dat Doherty aangevallen is, maar ontkende dat er drugs in het spel zijn. De politie is een onderzoek gestart.

Advertenties

Plaats een reactie

Nog geen reacties.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
  • Peters Road To Eindhoven

    We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
  • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
  • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!