Vader Winehouse geeft Pete Doherty pak slaag…

Mitch Winehouse, de vader van zorgenkind Amy, heeft, volgens hnl.be, Pete Doherty een flink pak slaag gegeven. De rockjunk kreeg volgens de site er een duidelijke waarschuwing bij: “Laat Amy met rust, jij bent de laatste persoon op aarde waar ze op dit moment behoefte aan heeft”.

doherty-winehouse.jpg

“Mitch liep Pete na een optreden van Amy in Brixton tegen het lijf en bedacht zich geen moment. Hij pakte een gitaar en deelde een paar flinke klappen uit”, vertelt een ooggetuige. Eerder deze week liet Doherty weten dat hij elke dag een praatje maakt met Amy. Vader Winehouse heeft de afgelopen maanden zijn handen vol aan dochter Amy, die met een zware drugs- en alcoholverslaving zit. En dan is Pete Doherty natuurlijk geen goede vriend. “Ik word doodziek van al die bad boys. Ze hebben een slechte invloed op Amy’s carrière.”

Pete heeft ondertussen op NME.com de titel van het door Babyshambles samen met Amy opgenomen nummer bekend gemaakt. Het heet: ‘You Hurt The Ones You Love’.”

Advertenties

Plaats een reactie

Nog geen reacties.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
  • Peters Road To Eindhoven

    We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
  • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
  • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!