Pete Doherty en Babyshambles spelen Wembley Arena

De band speelt hun grootse headline show ooit!

Babyshambles speelden 27 november hun allergrootse show ooit in London’s Wembley Arena. Het stadion was, met twee derde vol, zeer goed gevuld.

wembley-arena.jpg

foto: stoelen ff wegdenken

Na de support acts Joe Lean and the Jing Jang Jong en Dizzee Rascal starte frontman Pete Doherty (met het bekende hoedje op en kei veel rozenkranzen om zijn nek) de show met ‘Carry On Up The Morning’.

De set kende weinig gepraat van Doherty of zijn bandmaten. Doherty zei eigenlijk alleen “hello there” na het tweede nummer ‘Delivery’. Maar tijdens ‘Fuck Forever’ verleide hij het publiek om “happy birthday” te zingen voor zijn zusje Emily die 21 zou worden om middernacht.

De band zag er verder nuchter en geconcentreerd uit. Doherty zag er strak en gezond uit, en was een stuk dunner dan ik de rehab foto’s die we van hem kennen.

Voor LIBERTINES fans is het erg goed nieuws dat Doherty ook een solo versie speelde van ‘Music When The Lights Go Out’

Babyshambles speelden:

Carry On Up The Morning’
‘Delivery’
‘Beg, Steal Or Borrow’
‘Baddie’s Boogie’
‘UnStookietitled’
‘Side Of The Road’
‘UnBilotitled’
‘The Blinding’
‘You Talk’
‘Sedative’
‘Crumb Begging’
‘I Wish’
‘Music When The Lights Go Out’
‘Lost Art Of Murder’
‘There She Goes (A Little Heartache)’
‘Albion’
‘Pipedown’
‘Killamangiro’
‘Back From The Dead’
‘Fuck Forever’

Plaats een reactie

Nog geen reacties.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Plaats een reactie

  • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
  • Peters Road To Eindhoven

    We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
  • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
  • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!