Dames, help ons! …. hoe doet Pete het toch?

Misschien kunnen de vrouwlijke fans ons helpen een brandende kwestie te verhelderen. Wij vinden namelijk ook dat Pete een vreselijk intressante gast is, dat ie eigenlijk de enige échte rock ’n roll ster van onze tijd is, dat ie bovendien supertoffe liedjes schrijft én dat ie coole dandy looks heeft, maar kijk hier onder nou eens naar die foto’s … Hij ziet er niet echt “lekker” uit, toch?

Dus dames, graag eerlijk zeggen: Vinden jullie Pete nou net zo sexy als wij mannen die supervixens naast hem zouden vinden? Of gaat het alleen om zijn innerlijk? We wachten met spanning jullie reacties af!

moss-doherty.jpg
Kate Moss & Pete

lara-laghi-pete_doherty_cheating.jpg
Lara Laghi & Pete

irina-lazareanu-petes-new-love.jpg
Irina Lazareanu & Pete

Advertenties

8 reacties

 1. Nee, Pete is absoluut niet lekker en zou hij bij de Rabobank werken, dan zou hij nooit en ook nimmer een fotomodel aan z’n haak slaan.
  Maar andersom: waarom zou zo’n gratenpakhuis als Kate Moss miljoenen krijgen voor een beetje nutteloos in de camera loeren? What’s so special about her?

 2. Tja, bad boys hebben nou eenmaal iets woest aantrekkelijks 😉

  Als je daarbij optelt dat roem sowieso erotiseert en dat het vrouwelijke brein zonder dat ook maar iets daarop wijst vaak tot de conclusie komt dat artistiekelingen gevoelige, maar onbegrepen knuffelbeestjes zijn, nou dan is Pete Doherty natuurlijk onweestaanbaar.

  P.s. Maar ik zou er wel een beugeltje bij hem tegenaan gooien.

 3. Hmm, nu je het zegt. Knap is ie niet, maar ik vind em ook niet lelijk ofzo. Hij blijft nog steeds schattig. En hij draagt zeker vette kleding! Tjaa, ik mag em wel

 4. I think Pete is hot!

 5. Naja, en dan heb je natuurlijk altijd nog de babyface, dromerige ogen en ‘zachte’ stem…Vindt je het gek dat iedereen/vrouwen hem uit de shit willen helpen? 😉

 6. Nee, hij is echt – lelijk.
  Maar, dit soort mannen hebben gewoon een soort aantrekkingskracht.
  Tja, Pete is one of them.

 7. my god
  pete is echt lekker,
  hij heeft gewoon zo’n bad boy look
  + als je dan ook nog bij de babyshambles speelt.
  ook als hij bij de rabobank zou werken
  al is deze foto niet van zijn beste kant!

 8. Het enige antwoord is seks!
  Dat druipt van hem af.

  Een hele knappe man is vaak veel te bedacht, dus dan val je bij de meeste chicks met smaak meteen al af,
  daarnaast is Peter niet zomaar een ruige muzikant, hij is ook heel romantisch (in zijn muziek- verder kan ik dat niet weten, wel denken)

  Tot de 24e allen!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
 • Peters Road To Eindhoven

  We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
 • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
 • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!