Engelse tabloids: Pete weer aan de coke?

Engelse tabloids schijnen een “recent” filmpje in bezit te hebben waarop Pete 5 lijnen coke naar binnen werkt. Het bewuste filmpje is opvallend genoeg nog niet gepubliceerd ….

Dit volgt op onlangs op het web verschenen beelden van een heroine spuitende Pete. Het “onomstotelijke” bewijs dat het in dat geval om recente foto’s zou gaan is een groen backstage bandje om zijn arm, dat overeen zou komen met een recente 2007 MTV EMA awards show.

nieuw of oud groen bandje?

Hoeveel groene backstage bandjes zou Pete in de laaste jaren eigenlijk om zijn pols hebben gehad?
Fans zeggen overigens dat het oude foto’s moeten zijn omdat Pete’s tattoo in zijn nek niet te zien is. 

Advertenties

2 reacties

 1. Filmpje was WEL te zien op de website van tabloid the Sun, en dit bericht is al weer een week (of twee) oud. Direct na het nieuws is Pete teruggegaan naar rehab en zijn er diverse reacties van de andere bandleden te lezen geweest op o.a. NME.com……..

 2. Hoi A.
  Klopt, als het over beelden met de spuit en het groen backstage bandje gaat (zie foto).

  The Mirror cliamt echter nieuwe beelden te hebben met Pete aan de coke. Dat wordt doorgaans gesnoven en die beelden hebben we nog niet gevonden op het web. Wie post een link?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
 • Peters Road To Eindhoven

  We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
 • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
 • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!