Doe de warming-up!

Je kunt jezelf alvast warm maken voor 17 januari met de net verschenen dvd van the Shambles. De dvd bevat een erg tof optreden uit 2004 opgenomen in the Ritz in Manchester, waar de band zowel materiaal van de eerste Babyshambles plaat, als ook Libertines klassiekers speelt. Het bonusmateriaal bevat een aantal backstage opnames.

Dus kom alvast in de stemming en ren naar de dichtstbijzijnde platenboer, die heeft vast meerdere exemplaren klaarliggen voor consumptie! Als je het liever vanuit de luie stoel doet kun je ook hier klikken.

Deze website heeft er tevens een recensie over geschreven.

Advertenties

Plaats een reactie

Nog geen reacties.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
  • Peters Road To Eindhoven

    We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
  • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
  • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!