Babyshambles nemen een nummer op met Amy Winehouse

Pete Doherty en zijn band namen met de zangeres op in Wiltshire, dicht bij waar de vroegere Libertine zijn recente rehab onderging.  Gitarist Mik Whitnall van Babyshambles vertelde dat het werken met Winehouse enorme indruk had gemaakt.

“Zij speelt beter gitaar dan James Brown!,” zei hij. Ik heb nooit een meisje ontmoet dat zo speelt, laat staan een vent.”

Amy laat Mik Whitnall zien hoe je een gitaar vast houdt

“Het is een ska achtige track. Amy speelt gitaar en zingt ook” zei hij.” Ik veronderstel dat Pete en Amy gejammed hebben in Wiltshire waar Amy verbleef, samen met Pete’s nieuwe vriendin”.

Het duo dacht eerder aan het coveren van een nummer van Billie Holiday alvorens eind vorig  jaar te beslissen samen een nieuw nummer te schrijven.

Advertenties

2 reacties

  1. wie is petes nieuwe vriendin dan?

  2. volgens de laatste berichten heeft Pete een Frans vriendinnetje. Een kunstenares uit Parijs.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
  • Peters Road To Eindhoven

    We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
  • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
  • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!