Welkom!!!

Op donderdag 17 januari zal Pete Doherty met zijn band Babyshambles optreden in de Effenaar in Eindhoven.

We bedachten dat het wel leuk zou zijn om de beslommeringen van Pete en zijn band op weg naar de show in Eindhoven op de voet te volgen. We gaan je dagelijks op de hoogte houden van de belevenissen van Pete, maar ook zeker Babyshambles. Dueten of geen dueten, klinieken, cd-recensies, nieuwe videos of andere spannende Babyshambles nieuwtjes…je leest ze hier.

En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel hier, want voor je het weet is de show uitverkocht!

Dus voeg deze blog snel toe aan je i-google of andere rss-reader, dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!

Advertenties

1 reactie

  1. Super vet!

    Babyshambles weet t wel spannend te houden/maken ^^


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • bekijk hier de voorverkoop info of koop hier tickets!
  • Peters Road To Eindhoven

    We hebben even moeten bijkomen na zijn vorige bezoekje aan de Effenaar. Want poeh hee, wat een wervelwind veroorzaakten Pete Doherty en zijn Babyshambles in februari 2008 in de Effenaar. Een concertje voor in de boeken, jaarverslagen, annalen en om nooit te vergeten. 644 dagen na dat verwoestende, ja, legendarische concert zijn we wel weer klaar voor een nieuwe Doherty-episode. Zet 24 november 2009 in je agenda!
  • En natuurlijk ben je er zelf ook bij in de Effenaar! Kijk voor meer info over het concert op de website van de Effenaar en koop je kaartje snel, want voor je het weet is de show uitverkocht!
  • Dus voeg deze blog toe aan je i-google of andere rss-reader, (klik hier) dan ben jij mooi dagelijks op de hoogte zijn van het laatste nieuws!